+31 (0)33-2866308 | info@dispovet.eu
0 € 0,00

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

section

 
GENERIEK ALS HET KAN, MERK ALS HET MOET
 
 
NIET GOED GELD TERUG GARANTIE
 
 
EXTRA KORTING VOOR INKOOPGROEPEN
 

De meeste geurbestrijders zijn gebaseerd op het maskeren van de geur met een eigen, vaak nogal penetrante geur. Skyvell natuurlijke luchtverfrisser elimineert de geur zonder dat daar een opvallende eigen geur aan wordt toegevoegd. Het resultaat? Frisse lucht!

Lees meer

De 5 voordelen van een oxiderende reiniger

Bent u ook op zoek naar dé schoonmaakoplossing voor uw veterinaire praktijk?
Dan geven we u 5 redenen om een oxiderende reiniger te gaan gebruiken

Lees meer

Betrouwbare desinfectie

Vanochtend kwam in het nieuws naar voren dat tientallen desinfectieproducenten zijn afgekeurd door de overheid. Gebruik daarom onze Dispovet® Panox 300 voor een betrouwbare en veilige desinfectie van oppervlakken!

Lees meer

Totaaloplossing hygiëne (Redi-System™)

Iedere dierenartsenpraktijk heeft ermee te maken, het goed reinigen en desinfecteren van ruimtes, oppervlakken en materiaal is noodzakelijk in een goede praktijkvoering. De meeste praktijken werken met duidelijke protocollen maar in de praktijk blijkt dat lang niet elk protocol voldoet.
“Het belang van een goede reiniging en desinfectie in de dierenartsenpraktijk is natuurlijk evident, maar in de praktijk zien we veel onwetendheid. Over de werkzaamheid van middelen maar ook over de regelgeving omtrent desinfectiemiddelen. Zij vallen onder de biocides en moeten daarom aan strikte eisen voldoen”, vertelt Erwin Holl.

Lees meer

In de tijd dat Dispovet® haar Redi-system™ in ontwikkeling had, waren de dierenartsen van Animal Care Harderwijk al volop betrokken. Dierenarts Pepijn Heuperman vertelt: “Toen Erwin Holl en Norbert Seeger ons vertelden dat zij een zeer eenvoudig schoonmaaksysteem aan het ontwikkelen waren, dat ook nog eens zeer goed werkt, was onze interesse direct gewekt. Bij ons stond de plank vol schoonmaakmiddelen, ook met diverse minder milieuvriendelijke, en structuur zat er niet in.

Lees meer

Voor het pijnloos en snel verwijderen van (hecht) pleisters. Minder trauma, handiger en sneller werken, geen verspilling én niet irriterend voor de patiënt én gebruiker.

Lees meer

Een goede en gedegen reiniging en desinfectie is van het allergrootste belang in de dierenartsenpraktijk. Maar welke middelen werken nou het beste, zijn gemakkelijk in het gebruik, het meest veilig voor mens en dier en voldoen ook nog eens aan de registratie-eisen?

Lees meer

Wordt het de allesreiniger, de fles met bleek of de hygiënische reiniger? Dat was de vraag die de assistenten van dierenartsenpraktijk Krommerijnstreek zichzelf stelden als zij de praktijk moesten reinigen. Ieder deed het op zijn eigen manier, en daardoor was het reinigingsniveau niet consistent. Met het Redi-System is daar een einde aan gekomen. Consequente navolging van het schoonmaakprotocol en kwalitatief goede reiniging en desinfectie zijn het resultaat.

Lees meer

Op 11 mei 2020 heeft MedTech Europe een document gepubliceerd met daarin een overzicht van de verschillende soorten persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM) om de verspreiding van COVID-19 tegen te gaan. Daarnaast geeft het document een overzicht van de huidige supply chain- en leveringssituatie en bijbehorende uitdagingen, welke kritieke factoren zijn in het managen van deze pandemie.

Lees meer

Het nieuwe Coronavirus Covid-19 kent inmiddels infecties over vrijwel de hele wereld. Gisteren werd bekend dat ook een hond in Hong Kong het virus bij zich droeg nadat zijn baasje de infectie had doorstaan. Klinische symptomen had dit dier niet, en wetenschappers denken ook niet dat dieren er zelf ziek van kunnen worden, wellicht met uitzondering van varkens, maar dit geeft wel aan dat ook de hygiëne in de dierenartsenpraktijk optimaal voor elkaar moet zijn om verspreiding te voorkomen.

Lees meer