+31 (0)33-2866308 | info@dispovet.eu
0 € 0,00

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

section

 
GENERIEK ALS HET KAN, MERK ALS HET MOET
 
 
NIET GOED GELD TERUG GARANTIE
 
 
EXTRA KORTING VOOR INKOOPGROEPEN
 

In de tijd dat Dispovet® haar Redi-system™ in ontwikkeling had, waren de dierenartsen van Animal Care Harderwijk al volop betrokken. Dierenarts Pepijn Heuperman vertelt: “Toen Erwin Holl en Norbert Seeger ons vertelden dat zij een zeer eenvoudig schoonmaaksysteem aan het ontwikkelen waren, dat ook nog eens zeer goed werkt, was onze interesse direct gewekt. Bij ons stond de plank vol schoonmaakmiddelen, ook met diverse minder milieuvriendelijke, en structuur zat er niet in.

Lees meer

Voor het pijnloos en snel verwijderen van (hecht) pleisters. Minder trauma, handiger en sneller werken, geen verspilling én niet irriterend voor de patiënt én gebruiker.

Lees meer

Een goede en gedegen reiniging en desinfectie is van het allergrootste belang in de dierenartsenpraktijk. Maar welke middelen werken nou het beste, zijn gemakkelijk in het gebruik, het meest veilig voor mens en dier en voldoen ook nog eens aan de registratie-eisen?

Lees meer

Wordt het de allesreiniger, de fles met bleek of de hygiënische reiniger? Dat was de vraag die de assistenten van dierenartsenpraktijk Krommerijnstreek zichzelf stelden als zij de praktijk moesten reinigen. Ieder deed het op zijn eigen manier, en daardoor was het reinigingsniveau niet consistent. Met het Redi-System is daar een einde aan gekomen. Consequente navolging van het schoonmaakprotocol en kwalitatief goede reiniging en desinfectie zijn het resultaat.

Lees meer

Op 11 mei 2020 heeft MedTech Europe een document gepubliceerd met daarin een overzicht van de verschillende soorten persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM) om de verspreiding van COVID-19 tegen te gaan. Daarnaast geeft het document een overzicht van de huidige supply chain- en leveringssituatie en bijbehorende uitdagingen, welke kritieke factoren zijn in het managen van deze pandemie.

Lees meer

Het nieuwe Coronavirus Covid-19 kent inmiddels infecties over vrijwel de hele wereld. Gisteren werd bekend dat ook een hond in Hong Kong het virus bij zich droeg nadat zijn baasje de infectie had doorstaan. Klinische symptomen had dit dier niet, en wetenschappers denken ook niet dat dieren er zelf ziek van kunnen worden, wellicht met uitzondering van varkens, maar dit geeft wel aan dat ook de hygiëne in de dierenartsenpraktijk optimaal voor elkaar moet zijn om verspreiding te voorkomen.

Lees meer

Nu er steeds meer dierenartsen in Nederland en België bekend zijn met het geïntegreerde schoonmaak- en desinfectie-concept Redi-System zal het team van Dispovet®  het inventieve schoonmaaksysteem ook gaan introduceren op de Duitse markt. Hiervoor zullen zij aanwezig zijn op de Duitse vakbeurs Deutsche Vet, die op 15 en 16 mei a.s. wordt gehouden in de Kölnmesse in Keulen.

Lees meer

Schoonmaken van de dierenartsenpraktijk is voor de meeste mensen een noodzakelijk kwaad. Om het u gemakkelijker te maken is hiervoor recent een innovatief doseersysteem op de markt gebracht dat direct is aangesloten op de watervoorziening.

Hieronder vijf redenen om zo’n systeem te gaan gebruiken.

Lees meer

De 6 voordelen van een oxiderende reiniger

Bent u ook op zoek naar dé schoonmaakoplossing voor uw veterinaire praktijk?
Dan geven we u 6 redenen om een oxiderende reiniger te gaan gebruiken

Lees meer

In het tijdschrift voor diergeneeskunde nr,: 2, 2019 verscheen een artikel over reiniging en desinfectie in de dierenartsenpraktijk. Hierin introduceerden Erwin Holl en Norbert Seeger van Dispovet® het REDI-SYSTEM, een geïntegreerd schoonmaaksysteem op basis van waterstofperoxide. Echter, uit de reactie van Sara Burt van de Universiteit Utrecht in TvD nr.4 2019 blijkt dat er enige verwarring is ontstaan over de samenstelling van de producten en de werkwijze die gehanteerd moet worden. Daarom hierbij een opheldering omtrent het product.

Lees meer