×

Dispovet® ontvangt erkende EcoVadis Duurzaamheidsonderscheiding!

We zijn verheugd om aan te kondigen dat Dispovet®, leverancier en fabrikant van verbruiksartikelen aan Dierenklinieken, deze maand een erkende EcoVadis duurzaamheidsonderscheiding heeft behaald. Deze prestatie is een bevestiging van onze inzet voor duurzaamheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid.

 

De EcoVadis-beoordeling omvat 21 criteria in vier gebieden: milieu, arbeids- en mensenrechten (sociale verantwoordelijkheid), ethiek en duurzame inkoop. De methodologie van EcoVadis is gebaseerd op internationale duurzaamheidsnormen, waaronder de Global Reporting Initiative (GRI), het Global Compact van de Verenigde Naties en ISO 26000.

 

We zijn trots om te melden dat Dispovet® tot de top 28% van door EcoVadis beoordeelde bedrijven in onze industrie behoort. Dit is een belangrijke mijlpaal die onze voortdurende inzet voor duurzaamheid en ethische bedrijfsvoering onderstreept.

 

Wilt u meer weten? Neem gerust contact met ons op. We gaan graag in gesprek over de EcoVadis-duurzaamheidsbeoordeling of presenteren op verzoek de gedetailleerde resultaten van de beoordeling.

 

#Duurzaamheid #EcoVadis #Dispovet #MVO #Ethiek #DuurzameInkoop

Delen: