×

Oxi-clean™, hygiënisch reinigen zonder biofilm opbouw

Oxi-clean™, hygiënisch reinigen zonder biofilm opbouw

Wanneer je in de dierenartsenpraktijk op zoek bent naar een goede reiniger wil je dat deze voldoet aan een aantal eisen. Hij moet makkelijk te gebruiken zijn, vriendelijk voor het milieu en nog wel het meest belangrijk; hij moet heel goed reinigen. De Oxi-clean™ reiniger van Dispovet® doet dat allemaal.

Oxiderend
De naam verraadt het al, de Oxi-clean™ reiniger is een oxiderende reiniger. Dat biedt diverse voordelen. Door de oxiderende werking van waterstofperoxide (H2O2) komt organisch vuil beter los en worden oppervlakken beter en sneller schoon. De zeeploze reiniger laat geen residu (biofilm) achter, plakkerige ondergronden en storende strepen zijn dus verleden tijd. Daarbij is de reiniger veilig voor mens, dier en omgeving, op alle oppervlakken (behalve op kalkhoudende oppervlakken) te gebruiken en heeft het een prettige geur.

Milieuvriendelijk
Reinigingsmiddelen zijn over het algemeen niet erg vriendelijk voor het milieu. Dat geldt echter niet voor de Oxi-clean™. Niet alleen is de werkzame stof volledig afbreekbaar, de duurzame sprayfles is navulbaar vanuit grote 5 of 10 liter jerrycans.
De Oxi-clean™ reiniger is bedoeld voor het direct reinigen van oppervlakken zoals de behandeltafel, de werkbanken, operatietafel en de balie. Ook is het geschikt voor de hokken en kooien van kleine huisdieren. Voor de vloeren, opslagruimtes en verblijfsruimtes van de dieren heeft Dispovet® het Redi-System™ ontwikkeld. Deze volledig geïntegreerde schoonmaakoplossing verzekert u van de juiste concentraties reiniging- en desinfectie middel, waarbij eveneens gebruik wordt gemaakt van het oxiderende waterstofperoxide. Werkzaam tegen bacteriën en schimmels en in de juiste concentratie ook tegen virussen en sporen. Uw garantie op een schone praktijk!

Cliniwash Forte™, De Ideale Handzeep

Cliniwash Forte™, De Ideale Handzeep

Dispovet® is een belangrijke speler in het aanbieden van hygiëneproducten voor de dierenartsenpraktijk. Een eigen handzeep in het assortiment kon daarbij natuurlijk niet ontbreken. Een prettig te gebruiken product met een goede werkzaamheid voor een vriendelijke prijs stonden daarbij voorop. Deze wens is nu werkelijkheid geworden met de Dispovet® Cliniwash forte™. Het lijkt zo simpel, een handzeep, maar realiseer je dat, zeker in de dierenartsenpraktijk, het één van de meest gebruikte hygiëneproducten is. Daarom moet het aan een aantal basisvoorwaarden voldoen. Natuurlijk moet een handzeep goed reinigen, dat staat buiten kijf, maar omdat je het zo vaak gebruikt moet het een pH-neutrale zeep zijn die mild is voor de huid. Daarnaast moet het prettig te gebruiken zijn. Denk daarbij aan een goede schenkbaarheid, waardoor je snel en makkelijk je dispensers kunt vullen, maar wat je ook nog wel eens ziet is dat de zeep gaat schiften. Hierdoor ontstaat er een dikke laag klonters onderin de dispenser die ook aan de uitmonding van de dispenser blijft zitten. Niet alleen moeilijk te verwijderen maar ook simpelweg onhygiënisch. Een prettige maar niet overheersende geur wordt daarnaast altijd op prijs gesteld. Dispovet® Cliniwash forte™ biedt dit allemaal: een goede werking, prettig en praktisch in gebruik en dit alles natuurlijk voor een vriendelijke prijs. Zoals we dat van Dispovet® gewend zijn.