×

Oxi-clean™, hygiënisch reinigen zonder biofilm opbouw

Oxi-clean™, hygiënisch reinigen zonder biofilm opbouw

Wanneer je in de dierenartsenpraktijk op zoek bent naar een goede reiniger wil je dat deze voldoet aan een aantal eisen. Hij moet makkelijk te gebruiken zijn, vriendelijk voor het milieu en nog wel het meest belangrijk; hij moet heel goed reinigen. De Oxi-clean™ reiniger van Dispovet® doet dat allemaal.

Oxiderend
De naam verraadt het al, de Oxi-clean™ reiniger is een oxiderende reiniger. Dat biedt diverse voordelen. Door de oxiderende werking van waterstofperoxide (H2O2) komt organisch vuil beter los en worden oppervlakken beter en sneller schoon. De zeeploze reiniger laat geen residu (biofilm) achter, plakkerige ondergronden en storende strepen zijn dus verleden tijd. Daarbij is de reiniger veilig voor mens, dier en omgeving, op alle oppervlakken (behalve op kalkhoudende oppervlakken) te gebruiken en heeft het een prettige geur.

Milieuvriendelijk
Reinigingsmiddelen zijn over het algemeen niet erg vriendelijk voor het milieu. Dat geldt echter niet voor de Oxi-clean™. Niet alleen is de werkzame stof volledig afbreekbaar, de duurzame sprayfles is navulbaar vanuit grote 5 of 10 liter jerrycans.
De Oxi-clean™ reiniger is bedoeld voor het direct reinigen van oppervlakken zoals de behandeltafel, de werkbanken, operatietafel en de balie. Ook is het geschikt voor de hokken en kooien van kleine huisdieren. Voor de vloeren, opslagruimtes en verblijfsruimtes van de dieren heeft Dispovet® het Redi-System™ ontwikkeld. Deze volledig geïntegreerde schoonmaakoplossing verzekert u van de juiste concentraties reiniging- en desinfectie middel, waarbij eveneens gebruik wordt gemaakt van het oxiderende waterstofperoxide. Werkzaam tegen bacteriën en schimmels en in de juiste concentratie ook tegen virussen en sporen. Uw garantie op een schone praktijk!

Delen: