×

ISO 9001 certificering

ISO 9001

Dispovet®, opgericht in december 2017, is verheugd aan te kondigen dat we sinds december 2023 ISO 9001-gecertificeerd zijn. Deze certificering getuigt van ons onfeilbaar streven naar kwaliteit en efficiëntie in het leveren van hygiëneproducten aan dierenklinieken.

 

De ISO 9001-certificering is niet slechts een erkenning; het is een bevestiging van onze toewijding aan voortdurende verbetering en klanttevredenheid. We geloven dat dit certificaat een solide basis legt voor onze toekomstige groei en ontwikkeling. Het stelt ons in staat om te voldoen aan de hoogste normen in de industrie en versterkt het vertrouwen van onze klanten in de kwaliteit van onze producten en diensten.

 

Deze certificering komt op een moment waarop we onze positie op de markt willen versterken en nieuwe mogelijkheden willen verkennen. Het benadrukt niet alleen onze toewijding aan kwaliteit, maar ook aan transparantie en betrouwbaarheid. Met ISO 9001 als leidraad zijn we beter uitgerust om te anticiperen op de evoluerende behoeften van onze klanten en de markt.

 

Ons team heeft hard gewerkt om aan de strikte eisen van ISO 9001 te voldoen, en we zijn trots op deze prestatie. Deze certificering weerspiegelt niet alleen onze huidige normen, maar het dient ook als een katalysator voor voortdurende verbetering. We zien het als een investering in onze toekomstige groei, waarbij we streven naar excellentie in alles wat we doen.

 

Kortom, de ISO 9001-certificering vanaf december 2023 is niet alleen een erkenning van onze huidige inspanningen, maar ook een belofte aan onze klanten en partners. Het markeert een nieuw hoofdstuk in de reis van Dispovet®, waarin we blijven streven naar de hoogste normen van kwaliteit en dienstverlening in de levering van hygiëneproducten aan dierenklinieken. We kijken uit naar de toekomst met vertrouwen en vastberadenheid, wetende dat we goed gepositioneerd zijn voor duurzame groei en succes.

Delen: