De werking van Skyvell is in drie fases. Na spuiten komen de in de spraydruppels aanwezige Skyvell-moleculen in contact met de geurmoleculen. Gezamenlijk vallen zij naar beneden waardoor de geur uit de lucht verdwijnt. Vervolgens vindt er een chemische reactie plaats waardoor de geurmoleculen vervallen in een geurloze staat die niet meer door het menselijke reukorgaan erkend kan worden. Skyvell is een volledig natuurlijk product. Het bevat geen agressieve chemicaliën, is biologisch afbreekbaar en werkt tegen vrijwel elke onprettige geur.

Skyvell is beschikbaar in twee uitvoeringen. Een spray voor de snelle verwijdering van vervelende geuren en de Skyvell gel voor plekken waar continue geurcontrole gewenst is.
De spray kan direct in de lucht worden gespoten, maar ook worden gebruikt op oppervlaktes, in het schoonmaakwater, op poetsdoeken of bijvoorbeeld op gordijnen of meubels. De gel is zit in een aantrekkelijke verpakking die niet misstaat op de balie, in de wachtruimtes of op het toilet, maar de gel helpt u ook om heel subtiel de luchtjes in de door de honden bevolkte bijkeuken, bij de kattenbak of het hamsterhok in de woonkamer te elimineren. Het product is dus niet alleen geschikt voor de praktijk, maar ook zeker als verkoopproduct voor uw klanten.

Wilt u Skyvell eens uitproberen? Stuur ons een mailtje via info@dispovet.eu en wij sturen u een proefflacon kosteloos toe.