Schoonmaken van de dierenartsenpraktijk is voor de meeste mensen een noodzakelijk kwaad. Om het u gemakkelijker te maken is hiervoor recent een innovatief doseersysteem op de markt gebracht dat direct is aangesloten op de watervoorziening.

Hieronder vijf redenen om zo’n systeem te gaan gebruiken.

1. Altijd de juiste hoeveelheid reinigingsmiddel


Het doseersysteem voegt altijd de juiste hoeveelheid reinigingsmiddel of desinfectans bij het water. Geen ingewikkelde protocollen, die regelmatig veranderen en waar makkelijk vanaf wordt geweken, maar emmer eronder, kraan open en klaar voor gebruik.

2. Geen onderdosering


Doordat het systeem altijd de juiste hoeveelheid reinigings- of desinfectiemiddel aan het water toevoegt loop je nooit de kans op onderdosering. Niet alleen kan onderdosering een onvoldoende schoonmaakresultaat opleveren wat een gevaar kan vormen voor uw patiënten, het verhoogt ook de kans op resistentieontwikkeling bij de aanwezige pathogenen.

3. Kostenbesparend

Doordat het systeem ook overdosering tegengaat scheelt u dat de inkoop van reinigings- en desinfectiemiddelen. Kostenbesparend dus.

4. Minder milieubelastend

Het tegengaan van overdosering is ook nog eens goed voor het milieu omdat minder reinigingsmiddel wordt verbruikt en er daarmee ook minder verpakkingsmateriaal benodigd is.

5. Orde en netheid
Een doseersysteem werkt met grote jerrycans reinigingsmiddel en desinfectans. Hierdoor zijn uw ruimtes geen rommel meer van vele potten en flessen, maar overzichtelijke, nette planken  met slechts een paar grote, makkelijk herkenbare  jerrycans.

 Meer weten?

Wilt u meer weten over onze volledig geïntegreerde schoonmaakoplossing, het Redi-System? Neem dan contact op met Dispovet®. info@dispovet.eu, www.dispovet.eu